Банкетные залы РК «Пушкинъ»
г.Пермь, Пушкина, 71

Антре зал

Организатор: 8-982-436-64-60
Перезвоните мне

Mijn verbeelding ging overdrive en moncler sale veroorzaakte

De vreugde van platte banden op The Katy Trail

moncler sale Afgelopen herfst had ik, in mijn moedige poging om mijn Trek Hybrid-fiets over de hele spanwijdte van de Katy Trail in Missouri te rijden, een educatieve openbaring. Vanwege familie- en vee-eisen thuis, kan ik nooit van huis weg zijn van de ene dag op de andere. Om het hele parcours te rijden, zijn de meeste experts het erover eens dat het 2 of 3 dagen goed solide rijden moet duren om de reis te voltooien. Ik had die luxe niet, dus ik zou korte afstanden afleggen op een moncler outlet dag, dan me omdraaien en terug naar de auto rijden en naar huis gaan. Ik heb ook moeite om mensen te vinden die deze inspanning zullen ondernemen. Ik www.moncleroutlet.nl rijd over het algemeen alleen, en als ik klaar ben met mijn speurtocht, zal ik twee keer de afstand van het parcours afgelegd hebben vanwege de moncler sale uitlaat van de auto. moncler sale

moncler dames Het perfecte plan: Portland naar McKittrick moncler dames

moncler jas heren Op deze specifieke dag had ik gepland om van Portland, Missouri, oost naar McKittrick te rijden. Dit zou ongeveer 16 mijl zijn, dus met de terugreis zou mijn totale rit ongeveer 32 mijl zijn. In mijn moncleroutlet.nl langzame tempo zou de rit ongeveer 3 uur moeten duren. Mijn plan was om net voor zonsondergang terug te gaan naar de auto. De Katy is niet verlicht en sluit officieel bij donker, dus mijn plan zou perfect zijn geweest. moncler jas heren

moncler outlet sale Terwijl ik door Rhineland raakte, ging mijn achterband plat. In die fase van mijn evolutie als wielrenner, zag ik niet de noodzaak om een ​​bandenpomp of patchkit voor de banden te dragen. Ik stopte bij een benzinestation en luchtte de band op. een kilometer voordat de band weer plat ging. Het was een mooie herfstmiddag en ik wilde echt graag naar McKittrick voor een maaltijd, dus ik duwde de laatste vier mijl naar de stad. moncler outlet sale

moncler jassen Na het eten luchtte ik de band weer op en begon mijn terugreis westwaarts naar de auto. Ik maakte het pas 1/8 mijl voordat het weer plat ging. In plaats van een kans te wagen om de band of het wiel op de fiets te beschadigen, liep ik de hele 16 mijl terug naar de auto. Mensen lopen met een gemiddeld tempo van 2 3 mijl per uur, in plaats van 10 15 mph trappen. De terugweg van de reis zou veel meer tijd in beslag nemen dan de eerste helft. en de temperatuur daalde vrij snel. Dit was oktober dus ik verwachtte dat het cool zou zijn, maar ik had alleen een fietsbroek en een T-shirt en geen jasje of hoodie om de kou tegen te gaan. Ik maakte me niet echt zorgen over de temperatuur omdat ik liep en een fiets met een handicap dreef. moncler jassen

moncler jas outlet Het echte probleem kwam als goedkope moncler jassen echte duisternis viel. De Katy heeft geen lichten, dus het wordt erg donker, koop moncler moncleroutlet jassen vooral op delen van het pad waar bomen over het pad hangen en een zeer effectieve overkapping maken. Op sommige plekken is de dekking zo dik dat je niet eens nat wordt als het regent.Het enige Moncler-stopcontact dat ik had, was van mijn mobiele telefoon en de batterij was bijna volledig ontladen. moncler jas outlet

moncler outlet Af en toe dreef ik van het pad af en viel in greppels die regelmatig het pad omzoomden. Dat was een beetje verontrustend, maar lang niet zoveel als toen ik dieren hoorde volgen in het bos. Dit is Missouri, niet Afrika dus ik maakte me niet echt zorgen om leeuwen, maar we hebben wel coyotes, wolven en beren. moncler outlet

moncler jassen outlet Ik was er zeker van dat het beest dat me stalde zeker een wolf moest zijn die niet had gegeten in dagen en dat hij een honger had. Ik zou een smakelijk avondmaal zijn voor zo’n carnivoor. Mijn verbeelding ging overdrive en moncler sale veroorzaakte me om te kiezen hogerop, goed wetend dat ik een wolf niet kon ontlopen. moncler jassen outlet

moncler jas dames Het lukte me om kort na middernacht in Portland aan te komen. Ik pakte de fiets veilig weg en startte de auto in de hoop dat de verwarming snel zou werken. Ik had het op dit moment behoorlijk koud, maar ik was niet zeker als ik rilde van de temperatuur of de angst om opgegeten te worden, en ik had de volgende ochtend een 8 uur durende les. Ik weet zeker dat ik die dag niet normaal was op school. moncler jas dames

moncler jassen heren Twee dagen later pakte ik de motor en liep terug naar McKittrick. Onderweg stopte ik bij een fietsenwinkel waar de eigenaar mijn achterband repareerde en me onderweg stuurde. Hij berispte me omdat hij die dag geen bandenpomp bij hem had gekocht. Ik hoefde de extra $ 18 niet uit te geven, ik had jaren zonder pomp gezeten en ik kon nog vele jaren voor moncler donsjacks rijden voor goedkope moncler. Ik had weer een flat. moncler jassen heren

moncler heren Ik arriveerde op mijn gebruikelijke tijd bij McKittrick en reisde vervolgens naar het oosten. Mijn doel voor vandaag was Peers, dat was een 20 mijl afstand, 40 mijl tegen de tijd dat ik terugkwam naar de auto. Ik maakte het vijf mijl in mijn reis toen zowel de voor- als achterbanden plat gingen. Ik was nu erg ongelukkig en voelde dat de fietsmonteur door de fiets Moncler Outlet was gesaboteerd, zodat hij nog een verkoop kon genereren. Terwijl ik terug naar de auto reed (slechts 5 mijl deze keer, geen 21), belde ik hem op de cel. Hij leek zo verbaasd als ik dat de band plat ging en hij stemde ermee in om laat open te blijven zodat ik de fiets kon laten vallen. moncler heren

moncler uitverkoop De volgende dag belde hij me op, de banden waren gerepareerd met Extra Heavy Duty-buizen. Ik had in totaal 26 doornen in de voorband en 32 achterin. Blijkbaar, toen ik van de kant van het pad af liep, had ik een stukje kleine doornen doorgedrongen die zich een weg baanden door het rubber op de banden en de buizen doorboorden. Bij de eerste reparatie had hij niet alle kleine beledigende doornen in de banden opgemerkt. moncler uitverkoop

moncler jas heren sale Hij zorgde ervoor dat ik een speciale deal kreeg voor de tweede reparatie, verkocht me een pomp en een bandenreparatieset en ik was onderweg. Ik had geen flats meer. Als je in de buurt bent, stop dan bij World of Wheels in Barnett, Missouri en geef Mark een schreeuw. Hij is mijn fietsfan als ik in de buurt ben moncler jas heren sale.

Перезвоните мне